Meny

Skaugum Capsule Collection

Bytt ut blomstene, ikke vasen. For mange forbruksvarer blir laget for å skiftes ut. Skaugum tror på verdien av å lage noe som varer. Akkurat som bestikket er designet for å tåle tidens test, består Skaugum Capsule Collection fra Snøhetta (...)

Bytt ut blomstene, ikke vasen. For mange forbruksvarer blir laget for å skiftes ut. Skaugum tror på verdien av å lage noe som varer. Akkurat som bestikket er designet for å tåle tidens test, består Skaugum Capsule Collection fra Snøhetta av tallerkener, skåler, vaser, glass og en karaffel designet for å vare. Derfor er samlingen laget av rene kvalitetsmaterialer som krystallglass og porselen, slik at du kan være trygg på at du har bordet dekket for livet.

Snøhetta om sitt design, Capsule Collection: Vi har lånt begrepet fra moteverden der capsule wardrobe er de grunnplaggene som trengs. Disse er bedre i kvalitet fordi man skal bruke de ofte og lenge. Vi ser verdien av dette begrepet, og har fokusert på å lage en høykvalitets basekolleksjon som du ikke behøver å bytte ut. Bærekraftig for et helt liv. Akkurat som Skaugums Bestikk.

 Lukk

I handlekurven